Over mij

Mijn naam is Saskia.
Ik geloof met heel mijn hart dat iedereen super is, kinderen in het bijzonder. Soms zie en voel je zelf echter niet meer dat je super bent en dan gaan we samen op zoek naar jouw of jullie superkrachten.
Iedereen verdient het namelijk om het gevoel te hebben over voldoende kracht te beschikken om het geweldige avontuur, dat het leven is ,(weer) aan te kunnen. Graag help ik kinderen en hun ouders of andere belangrijke volwassenen in hun leven hierbij.


Ik ben mijn werkavontuur begonnen als groepsleider/GGZ -agoog. Eerst bij een gezinsvervangend tehuis, vervolgens bij een kinderdagverblij voor kinderen met een verstandelijke beperking en de laatste jaren bij een psychiatrische kliniek voor kinderen en jeugd. Bij de psychiatrische kliniek voor kinderen en jeugd heb ik eerst op de kliniek gewerkt, ben ik vervolgens meer behandelend gaan werken op de deeltijdgroep en heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar speltherapie. Ik ben een gediplomeerd en geregistreerd speltherapeut, OKI-B behandelaar en MEP Practitioner.


MIJN BELOFTE: MIJN CLIENTEN ONTVANGEN GOEDE ZORG.  IK NEEM DAAR VOLLE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR.  IK ZAL ME DUS VOOR DE VOLLE 100% GEVEN VOOR IEDERE CLIENT.


visie

Elk kind verdient het gevoel voldoende kracht en steun te hebben om het avontuur dat het leven is, aan te kunnen.

missie

Samenwerken met ouders om ervoor te zorgen dat hun kind en zijzelf weer in hun kracht komen te staan.  Waardoor ze zich sterk genoeg voelen om zich te kunnen ontwikkelen en te genieten van hun leven samen.